Top Cleaner zorgt voor schone daken bij Delta View FarmsIn British Columbia teelt Delta View Farms verschillende soorten tomaten onder moderne omstandigheden in hightech kassen. Om te zorgen dat het gewas voldoende licht krijgt, schafte het bedrijf een Top Cleaner aan. Volgens Eric Schlacht, president van Delta View Farms functioneert de machine erg goed. "Sinds we hem in gebruik namen, is ons kasdek schoner dan hij ooit is geweest."

Delta View Farms, een familiebedrijf gevestigd in Delta, B.C., is een van de prominente tomatentelers in de regio. De afzet van hun producten verzorgen zij in samenwerking met Windset Farms. Op een locatie van ruim 7 hectare telen zij vleestomaten, roma en cherry tomaten. In de komende jaren is het bedrijf nadrukkelijk bezig om het areaal te verdubbelen. Maar om te zorgen dat het gewas goed kan groeien, kocht het bedrijf recentelijk een Top Cleaner.

Constructief goed gebouwd

"De machine is constructief goed gebouwd en érg eenvoudig te bedienen. We hebben de machine zelf in korte tijd in bedrijf gesteld. Toen we daarbij een klein probleem ondervonden, was dit heel snel opgelost. Via een telefoontje met helpdesk bij Van der Waay, hielpen ze ons om de machine 'up and running' te krijgen. Van der Waay heeft er in Canada in elk geval een tevreden klant bij en ik zal het bedrijf en zijn producten met plezier bij iedereen aanbevelen", besluit Eric Schlacht.Foto's