Langjarige relatie leidt tot investeringen voor Belgische en Amerikaanse kassenJohn Vermeiren, (mede-)eigenaar van tomatenkwekerijen in België en de Verenigde Staten, is al jaren zeer tevreden over de werking van de machines van Van der Waay. Daarom was het voor hem een logische stap om de nieuwe Top Cleaner aan te schaffen voor zijn tomatenkwekerijen in zowel België als de VS.

Op drie locaties, in de Belgische plaatsen Wuustwezel en Merksplas en in de Amerikaanse staat New York, ten zuiden van Lake Ontario, is John Vermeiren, samen met mede-aandeelhouders, eigenaar van drie tomatenbedrijven. Deze bedrijven telen een grote variatie aan allerlei soorten tomaten. Zowel bij de bedrijven VW Tuinderijen als Hortipower in België als bij Intergrow Greenhouses in de VS besloot Vermeiren te investeren in Top Cleaner dekwassers.

Luisteren naar onze wensen

"Wij hebben ruim 20 jaar een prettige relatie met Van der Waay. Het is een bedrijf waar de mensen echt luisteren naar onze wensen en waar ze continue naar verbeteringen streven. Daarom hoefden we niet heel lang na te denken om te investeren in hun nieuwste kasdekreiniger. Deze machines draaien nu al enige tijd en wij zien de verbeterde werking meteen terug."

Betere vuilafvoer

Vermeiren kan ook redelijk precies aangeven waarin die verbeterde werking tot uiting komt. "Je ziet echt een betere vuilafvoer in de goten door de automatisch omkerende gootborstel. Verder zijn de machines minder storingsgevoelig. Vorige dekwassers hadden meer last van haspelstoringen. En er is ook meer spoelwater op het glas." Al die verbeteringen maken dat de bedrijven van Vermeiren met grote regelmaat de Top Cleaner inzetten.Foto's