Van der Waay Official Logo

Over ons

Voorop in

veiligheid, kwaliteit en service


Veiligheid, kwaliteit en service zijn onze kernwaarden. Dat vertaalt zich op uw bedrijf in prettige en veilige werkomstandigheden en een hoger rendement. Daarom zijn wij de eerste keuze van toonaangevende telers, loonwerkers en leasebedrijven, wereldwijd.Standaard veilig

U heeft als werkgever een grote verantwoordelijkheid als het gaat om het veilig werken met machines. Bij alle innovaties die wij in de afgelopen 25 jaar samen met onze klanten hebben ontwikkeld, zetten wij de veiligheid voor u en uw medewerkers altijd voorop. U vindt op onze machines dan ook standaard alle denkbare veiligheidsvoorzieningen. Daarin gaan wij verder dan wat anderen doen. Onze machines voldoen niet alleen aan de wettelijk verplichte (CE) eisen, maar ook aan de - soms strengere - lokale eisen.


Eenvoudig te bedienen

Kassen worden steeds hoger en complexer. Het is niet langer verantwoord om uw medewerkers door een goot te laten lopen, met alle gevaren van dien. Tegelijk wordt arbeid in de tuinbouw steeds duurder. De vraag naar onbemande machines voor het reinigen en coaten van kassen neemt dan ook wereldwijd toe. Een goede zaak. Dat bespaart niet alleen arbeid, het is ook veiliger voor uw personeel én uw reputatie. Wij raden u daarom altijd de aanschaf van een volautomatische machine aan. Wij vinden het daarnaast ook enorm belangrijk dat iedereen onze machines eenvoudig kan bedienen, zonder dikke handleidingen of cursussen.


Niet stuk te krijgen

Onze machines zijn ontworpen en gebouwd voor duurzaamheid. U doet immers een investering voor de komende tien tot vijftien jaar. Toch een defecte machine? Dan staan wij paraat om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wilt u liever zelf onderdelen vervangen? Ga dan naar onze webshop en bestel snel en eenvoudig online!